Gå direkt till innehåll
Karlskrona: Föreläsning på Fryshuset med Daniel Sundvall

Pressmeddelande -

Karlskrona: Föreläsning på Fryshuset med Daniel Sundvall

Den 13 december föreläser Daniel Sundvall på Fryshuset i Karlskrona. Han berättar om hur våld, droger och kriminalitet nästan tog livet av honom och människor i hans närhet. Idag arbetar han för att erbjuda hjälp till andra som vill lämna missbruk eller bryta sig loss från kriminella miljöer.

Daniel Sundvalls hamnade snett tidigt i livet. Våld, droger och kriminalitet var hans vardag från att han var 13 år och situationen förvärrades år efter år. Men sedan drygt sju år är han fri från sinnesförändrande substanser och idag arbetar han med att erbjuda rådgivning och stötta människor på deras resa.

– Genom att dela med mig av mina egna erfarenheter och kunskaper strävar jag efter att hjälpa andra att övervinna sina utmaningar och bygga upp ett hälsosamt och meningsfullt liv, säger Daniel Sundvall.

Daniel Sundvall föreläsning är ett samarbete mellan Studieförbundet NBV och Fryshuset.

– Vi vill samla Karlskrona i arbetet mot gängvåldet. Jobbar vi tillsammans går det att göra skillnad för en tryggare framtid för alla, säger Ewelina Gylling, verksamhetsutvecklare på NBV Syd.

Mer om Daniel Sundvall

Praktisk information:
Datum och tid: 13 december kl 18.00 - 20.00
Plats: Fryshuset, Gullbernavägen 13, Karlskrona
Anmälan senast 8 december till ewelina.gylling@nbv.se eller maria.martinez@fryshuset.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


NBV är Sveriges äldsta studieförbund och bildades 1894. NBV är ett partipolitiskt obundet och religiöst neutralt studieförbund. Vi bedriver folkbildnings­verksamhet över hela Sverige med ett extra fokus på frågor som handlar om nykterhet, demokrati och föreningsliv.

Vår verksamhet bidrar till att människor fritt och frivilligt deltar i folkbildningsverksamhet som i sin tur stärker och utvecklar demokratin, och bidrar till det livslånga lärandet.

Vårt uppdrag kommer från våra medlemsorganisationer och verksamheten möjliggörs genom tusentals ideella cirkelledare med stöd från stat, kommun och landsting.  Kontakter

Anna Söderström

Presskontakt Pressansvarig 0761483098