Gå direkt till innehåll
Anders Wåhlund Karlsen, även känd som "Satan från Borlänge".
Anders Wåhlund Karlsen, även känd som "Satan från Borlänge".

Pressmeddelande -

NBV Sydost: “Satan från Borlänge” föreläser i Mullsjö

NBV Sydost och föreningen Nattugglorna bjuder in till föreläsning med Anders Wåhlund Karlsen, även känd som “Satan från Borlänge”, i Pingstkyrkan i Mullsjö.

Anders Wåhlund Karlsen håller en föreläsning om sitt liv, från uppväxten hos morföräldrarna till livet som den beryktade Satan, mentor åt gänget Familjen i Dalarna och därefter kampen för att komma bort från droger, våld och brott.

– Det är värdefullt att Anders med sina erfarenheter kan förmedla hopp. Trots ett liv med beroende och kriminalitet så går det att ta sig igenom detta och hamna rätt, säger Isabell Åkesson, verksamhetsutvecklare NBV Sydost.

Idag är Anders utbildad socialpedagog och arbetar nu som ungdomsledare.

Nattugglorna är en ny samarbetspartner till NBV och arbetar med trygghetsvandringar och trygga möten för ungdomar.


Praktisk information:
Datum och tid: 30 november kl 18.00 - 20.30
Plats: Pingstkyrkan i Mullsjö, Järnvägsgatan 15, Mullsjö

Ämnen

Kategorier

Regioner


NBV är Sveriges äldsta studieförbund och bildades 1894. NBV är ett partipolitiskt obundet och religiöst neutralt studieförbund. Vi bedriver folkbildnings­verksamhet över hela Sverige med ett extra fokus på frågor som handlar om nykterhet, demokrati och föreningsliv.

Vår verksamhet bidrar till att människor fritt och frivilligt deltar i folkbildningsverksamhet som i sin tur stärker och utvecklar demokratin, och bidrar till det livslånga lärandet.

Vårt uppdrag kommer från våra medlemsorganisationer och verksamheten möjliggörs genom tusentals ideella cirkelledare med stöd från stat, kommun och landsting.  Kontakter

Anna Söderström

Presskontakt Pressansvarig 0761483098